Over De Tijgertjes

Hey!
Wat onwijs leuk dat je komt lezen over mijn webwinkel De Tijgertjes.
Ik ben Wilrieke Huis in 't Veld, ik ben het gezicht achter deze webwinkel. 
Samen met mijn 2 prachtige kids wonen we in Heino. Ik heb een zoon van 6 jaar en een dochter van 4 jaar. Tevens hebben we ook een poes. Gezellige drukke boel dus.

Het begon eigenlijk als een hobby, kinderkleding kopen en verkopen. Dit zowel nieuw als tweedehands. Ik merkte bij mezelf dat ik hier voldoening in vond en er ook energie van kreeg. Dit zorgde ervoor dat ik erover na heb gedacht, om er werk van te maken. Zo gezegd, uiteindelijk ook zo gedaan. 

Wat zit er achter de naam "De Tijgertjes"

Hier zijn we enorm fan van het merk Z8. Bij een van de oudere collecties van Z8, zat er kleding tussen met tijgerkoppen erop. Deze vond ikzelf super schattig, maar mijn kinderen dachten er net zo over. Vooral mijn zoon, pakt tot op heden, nog steeds graag sweaters of T-shirts met tijgerkoppen erop. Ook zie ik dat mijn kids, geregeld tijgers nadoen. Echter mag ik dan gezellig meedoen!  Dit zorgde voor mij, dat ik iets in de naam wilde hebben met tijgers, maar niet te veel poes pas. Kort maar Krachtig, als je het mij vraagt.

Verder hoop ik te kunnen uitbreiden in mijn assortiment. Dit uiteraard stap voor stap. Graag zou ik dit willen doen, met andere ondernemers. 

Fijn dat je wat wilde lezen over De Tijgertjes. Voor nu, snel shoppen!